Bistro Novi svijet, Hodošan - Rekreativno i terapijsko jahanje

Ispiši Pošalji prijatelju Kontaktirajte nas

Program rekreacije i edukacije

Iz svijeta računala stanite u idilično prirodni okoliš. Sačekat će vas 5 konja koji će se razveseliti svakom posjetu djece i biti spremni na svonjim leđima ponjeti ih u jedno novo iskustvo.

ŠKOLA JAHANJA- provodi se uz prethodni dogovor.

TERENSKO JAHANJE- omogućujemo osobama koje su educirane kod nas ili ako naš voditelj jahanja to odobri (uz prethodnu provjeru jahačevih sposobnosti)

Poludnevni aranžman za škole i vrtiće namjenjni su odgajateljima i učiteljima koji djeci žele opušteno i njima prilagođeno upoznavanje životinja i prirode. U program je uključen voditelj koji djecu podučava o međusobnom razumjevanju i suživotu ljudi i životinja (općenito prirode). Opažanjem prirode i razotkrivanjem njenih tajni vodimo vas u svijet na koji smo pomalo zaboravili. Uz upoznavanje ostalih životinja na imanju, posebni naglasak stavljamo na konje. Djeca upozanju govor konja, kako vide, čuju, reagiraju, maze i tako s njima uspostavaljaju kontakt i onda dovodi do opuštenog jahanja. Sa podukom o jahanju upoznaju pravila jahanja.

POSJET VOĆNJACIMA:

PROLJETNI: rezidba, održavanje, cvatnja, oprašivanje..

JESENSKI: berba jabuka

Programi su prilagođeni djeci svih dobnih skupina.

Terapijsko jahanje

Jahanje je radnja koja pozitivno utječe na gibanje, psihosocijalne funkcije i ima fizioterapeutski učinak bez obzira na stanje i poremečaje. Jahanje utječe na kompletnu osobu (tijelo, um, dušu) samosvjest socijalnost i humanost. Više...

Rekreativno jahanje

Iz svijeta računala stanite u idilično prirodni okoliš. Sačekat će vas 5 konja koji će se razveseliti svakom posjetu djece i biti spremni na svonjim leđima ponjti ih u jedno novo iskustvo. Više...

Fotogalerija
Terapijsko_jahanje_14.jpg
Terapijsko_jahanje_3.jpg
Terapijsko_jahanje_15.jpg
Terapijsko_jahanje_natjecanje.jpg
Terapijsko_jahanje_4.jpg